Luxueuze energiezuinige nieuwbouwvilla te Tervuren

  • Vraagprijs 1.057.000 euro

Gelijkvloerse verdieping | Eerste verdieping

In Tervuren, op luttele kilometers van Brussel, glijdt de drukte van de hoofdstad zo van je af. Te midden van het glooiende, groene landschap vertaalt Meerdael Villaprojecten dat ontspannen gevoel naar een bijzonder nieuwbouwproject. 

In een schil van minimalistische architectuur creëert Meerdael een warm en lichtrijk interieur met een doordachte selectie van high-endmaterialen in combinatie met een doorgedreven technisch plaatje waar alle details kloppen.
Het resultaat is een bijzonder sfeervolle en energiezuinige nieuwbouw waar je binnen en buiten als één beleeft.

Bovendien bevindt de woning zich in een doodlopende straat, op de plek van een voormalige boomkwekerij, waardoor ze helemaal voldoet aan de hedendaagse hang naar privacy en cocooning. Dat alles op wandelafstand van het Park van Tervuren, en slechts 8 minuten rijafstand van The British School.

Praktisch biedt de villa een ruime living met open design keuken, een bijkeuken en een apart bureel of praktijkruimte. Op de verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een dressing en 2 badkamers.

Op vlak van techniek bieden wij u een geothermische warmtepomp installatie van Viessmann met passieve koeling en verticale boring, zonnepanelen, balansventilatie systeem type D met warmtewisselaar, driedubbele beglazing en een domotica installatie. Dit alles resulteert in een E-peil van 15, met als bonus een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

Deze woning wordt afgewerkt met aangelegde tuin met tuinpaden , oprit en terras. Tevens wordt deze woning volledig geschilderd

Geef een reactie